Demo

Diensten

DETACHERING VAN PROFESSIONALS

Bent u op zoek naar professionals binnen de rail- en infrawereld? Dan bent u bij Temvi op de goede plek. Temvi is dé kennisdrager binnen de rail- en infrawereld en leverancier van technische professionals.

Betrouwbare partner
Omdat bouwprojecten van tijdelijke aard zijn – ook al duren ze soms meerdere jaren – is het niet altijd noodzakelijk om hele projectteams in dienst te nemen. Detachering kan dan een goede oplossing voor u zijn. Bij Temvi werken we samen met een aantal betrouwbare partners. Zo kunnen we niet alleen vanuit ons eigen netwerk leveren, maar ook veel breder op zoek gaan naar de geschikte kandidaat voor uw project.

Groot netwerk van experts
Bij Temvi zijn we in het bezit van een groot netwerk met verschillende experts op het gebied van civiele techniek, elektrotechniek (hoog- en laagspanning) en tunneltechnische installaties. Ook op het gebied van rail-infratechnieken (treinbeveiliging, spoor en bovenleiding) zijn we thuis. Zo hebben we ons ingezet voor het project “Uithoflijn” van de provincie Utrecht, de dienst Metro en Tram van de Gemeente Amsterdam en ProRail.

Klantrelatie
Wij staan voor kwaliteit en flexibiliteit, waarbij persoonlijke en directe aandacht voor het project centraal staat. Hierdoor waarborgen we een stevige relatie met u als klant.

Contact