ProRivium wordt Temvi

Per 1 januari 2018 gaat ProRivium BV door het leven als Temvi BV. Een nieuwe naam en een nieuw jasje voor de vertrouwde mensen en diensten. Temvi blijft dé kennisdrager van projectmanagement en overdracht in de rail- en infrawereld. We ondersteunen bij en adviseren over het beheren van grote infrastructurele projecten en zijn leverancier van technische professionals in de bouw. Onze administratieve gegevens blijven gelijk, alleen de naam, website en e-mailadressen veranderen.

Over Temvi

Zoals de letters van onze nieuwe naam al aangeven, staan wij voor Technische, Enthousiaste Mensen voor Infra. Een ambitieus en jong kennisbureau, dat op een flexibele manier haar expertise aanbiedt aan toonaangevende partijen. Wij streven naar kwaliteit, waarbij persoonlijke en directe aandacht voor het rail- of infraproject en een stevige relatie met u als klant gewaarborgd blijven. Temvi zet de juiste mensen op de juiste plekken!

Neem contact met ons op

Meer weten over de naamswijziging en de gevolgen voor uw bedrijf? Bel dan met Remco van der Gaag (085 – 043 8891) of kijk na 1 januari 2018 op www.temvi.nl.

Contact