Demo

Relaties

GVB Amsterdam

GVB Amsterdam

GVB is de stadsvervoerder van Amsterdam. Het bedrijf bevordert de bereikbaarheid, leefbaarheid en mobiliteit van Amsterdam en de directe omgeving.
ProRail, Utrecht

ProRail, Utrecht

ProRail is verantwoordelijk voor het spoorwegnet van Nederland. ProRail houdt zich bezig met aanleg, onderhoud, beheer en veiligheid van sporen en de bouw van stations.
A-Quin

A-Quin

A-Quin richt zich op infrastructurele vraagstukken en is onder meer gespecialiseerd in conditie- en veiligheidsmetingen (NEN 2767, NEN 3140) en assetmanagement.
Royal HaskoningDHV

Royal HaskoningDHV

Royal HaskoningDHV is een ingenieursbureau dat werkt aan oplossingen voor toekomstbestendige steden, water, transport en meer.
Privincie Utrecht

Privincie Utrecht

Projectorganisatie Uithoflijn realiseert een tramlijn naar en van Utrecht Science Park de Uithof in opdracht van de provincie en gemeente Utrecht.
Proficium

Proficium

Proficium behandelt technische vraagstukken in de rail-, weg-, water- en energiesector. Hun focus is gericht op assetmanagement.
Stenga

Stenga

Stenga is kennisdrager van projectmanagement in de rail- en infrawereld en leverancier van technische professionals in de bouw.
Stenga Energy

Stenga Energy

Stenga Energy ondersteunt energiebedrijven, vervoersbedrijven en de industrie met de realisatie van eigen energievoorzieningen.
The VIBE

The VIBE

The VIBE Solid Strategic Solutions ondersteunt organisaties met (interim-)management, strategie & innovatie en outsourcing.

Contact