Rit naar de Noordkaap gaat van start

De startdatum van de Noordkaap Challenge 2015 komt al heel dichtbij. De voorbereidingen gaan volgens schema en het team is klaar voor vertrek. Temvi sponsort het Auriscollege uit Leiden. De opbrengst gaat naar #SR15. Uiteraard wensen wij het team uit Leiden heel veel succes! Een update van de voorbereidingen:


“21 november hadden we een “meet and greet” met de andere teams. Heel leuk om ook de andere teams te ontmoeten en te zien waar zij mee bezig zijn. De organisatie heeft getoond welke route we zullen gaan rijden en  heeft toen ook de eerste stickers op onze auto laten plakken van hun sponsoren.”

Sponsoren

Dit brengt ons direct bij onze eigen sponsoren. Allereerst willen we hen bedanken voor de steun aan ons team, De Heeren van Auris. Zonder jullie steun was de hele actie niet mogelijk geweest. Inmiddels hebben wij alle stickers op de auto geplakt. Een bonte verzameling, net als de enorme diversiteit aan sponsoren !

Leerlingen

Graag willen we onze leerlingen danken voor hun medewerking tijdens de voorbereiding van de tocht. Enkele van jullie hebben geholpen met de auto, andere leerlingen hebben geholpen bij de challenges of hebben sponsorgeld verzameld voor het goede doel. Sommige klassen hebben zelfs samen met hun mentor een speciale actie opgezet om geld bij elkaar te halen met bijvoorbeeld de verkoop van pannenkoeken of cup cakes. Heel hartelijk dank.

Auris

Ook Auris willen we hartelijk bedanken. Natuurlijk voor hun financiële steun, maar zeker ook voor de toestemming naar ons om deze uitdaging aan te mogen gaan. Wij hebben in alle voorbereidingen regelmatig Auris en het TOS probleem(Taal ontwikkelings stoornis) van onze leerlingen, waar Auris zich sterk voor maakt regelmatig op de kaart gezet.

Vrienden en familie

Jullie ook hartelijk dank voor jullie hulp en zorg. Regelmatig hebben jullie ons geholpen met adviezen en materialen voor de tocht en hebben ook jullie ons financieel gesteund.

Collega’s

Ook onze collega’s willen wij hartelijk danken voor hun steun in het voortraject naar de Noordkaap Challenge 2015 en straks tijdens de rit. Jullie hebben je best gedaan om de leerlingen zoveel mogelijk bij de tocht te betrekken er ook voor gezorgd dat wij straks tijdens de rit door leerlingen verzonnen challenges kunnen uitvoeren.

Ook de inzet bij onze afwezigheid tijdens de tocht waarderen wij zeer. Toen wij ons plan eerder dit jaar presenteerden was er direct groen licht. Jullie steun was en is heel belangrijk om de voorbereiding te doen slagen en om onze lessen straks op te vangen tijdens de tocht naar het noorden.

Wie de challenge wil volgen, kijkt op de speciaal opgezette Facebook-pagina >

Contact